Jelszó     Belépés  
Ingyenes regisztráció      Elfelejtett jelszó  

Hulladékokkal kapcsolatos webes szolgáltatásainkAz egyszerűsített hulladék-nyilvántartás, az "SZ" kísérőjegy kitöltő és a hulladékbörze eléréséhez vagy AMAKIR/HIR-Info szoftver letöltéshez kérjük jelentkezzen be!

Ha még nincs felhasználói fiókja, akkor regisztráljon (ingyen)!

AMAKIR vagy HIR-Info program letöltéshez (a bejelentkezést követően) a hulladékweb felületén a "Szolgáltatások" menüpontban a lehetőségek között kattintson az "AMAKIR/HIR-Info" fülre.
 

Kvadatszolg XML konvertálási szolgáltatás


Bizonyára tudja, hogy a hulladékos adatszolgáltatást 2015. január 1-től kezdve – már a 2014-re vonatkozókat is – csak elektronikus úton, Ügyfélkapun keresztül lehet beküldeni. Megeshet, hogy az Ön rendszere még nem készült fel az új formátumú adatszolgáltatásra. Az is lehet, hogy adatait a korábban használatos Kvadatszolg programban tárolja. Ezekben az esetekben nyújt segítséget XML konvertáló szolgáltatásunk!

Jelentkezzen be (ha még nincs felhasználói fiókja, akkor regisztráljon), kattintson a Szolgáltatásokra, majd azon belül a Kvadatszolgra!
 
Helion Kft.     1117 Budapest, Nádorliget u. 8/C     Tel.: 203-34-59     Fax: 206-24-64     Kapcsolat, javaslat     Adatvédelmi nyilatkozat

 Hibalista:   Összecsuk  Ellenőrzés újra futtatása  Ablak bezárása